Lajmet dhe Ngjarjet
(Shqip) Shoqata "Asociacioni i Stacioneve të Europës" e përbërë nga përfaqësues nga ky asociacion, Muzeu i Hekurdhave të Gjermanisë dhe Muzeu i Hekurdhave të Sllovenisë, dhuruan sot muzeut të Hekurudhave të Kosovës disa artifakte të çmuara në shënjë bashkëpunimi me Hekurudhat e Kosovës.
(Shqip) Në ambientet e Hekurudhave të Kosovës, me datë 10.10.2018 stafi i Hekurudhave të Kosovës kishin një gatishmëri të lartë për të dhuruar gjak. Për disa nga ta nuk ishte hera e pare që jipnin gjak, por si staf i kopmanisë ishte hera e parë që organizohej një event i tillë.
(Shqip) Drejtuesit e Hekurudhave të Kosovës dhe ata të komunës së Prizrenit ditë më parë kanë mbajtur një konferencë për medie, për fillimin e realizimit të zbatimit të marrëveshjes për lirimin e trasës së Hekurudhës si dhe nga uzurpimet në komunën e Prizrenit.
Informata për Infrakos