Lajmet dhe Ngjarjet
(Shqip) Sot me date 05.07.2019 Infrastruktura e Hekurudhave dhe Policia e Kosovës kanë nënshkruar marrëveshje bashkpunimi. Duke pasur parasysh detyrat dhe autorizimet që dalin nga Ligji për Policinë e Kosovës si dhe detyrimet e Infrastrukturës së Hekurudhave të Kosovës në mbrotjen dhe sigurimin e pasurisë së vet nga keqtrajtimet e ekspozuara ileagale, të dy palët nënshkruese të kësaj Marrëveshjeje Mirekuptimi kanë shprehur interesimin e tyre në themelin e skemës së ndërsjellë të bashkëpunimit në fushat e caktuara të igurisë për qëllimet e interest të përbashkët.
(Shqip) Me një ceremoni rasti kan nisur punimet për Rehabilitimi dhe modernizimim e linjës së 10-të Hekurudhore Prishtinë-Hani i Elezit,  i cili projekt paraqet një nga investimet më të medhaja infrastrukturore.
(Shqip) Në një konferencë para medieve në stacionin Hekurudhor të Prishtinës, kryeshefi ekzekutiv z. Agron Thaçi priti kryetarin e Kuvendit të Kosovës, z. Kadri Veselin për të kujtuar 20 vjetorin e dëbimit të dhunshëm të shqiptarëve gjatë luftës së fundit në Kosovë të cilët janë deportuar me tren po nga ky stacion.
Informata për Infrakos