Lajmet dhe Ngjarjet
(Shqip) Në kuadër të aksionit të ndërmarrë nga Ministria e Infrastrukturës për sensibilizimin dhe ngritjen e nivelit të sigurisë në sektorin e komunikacionin, me datën 25.07.2020
(Shqip) Me datën 07.07.2020 Ministri i Infrastrukturës z. Arban Abrashi me bashkëpunëtorët e vet i bëri një vizitë pune Infrastrukturës së Hekurudhave të Kosovës ShA – INFRAKOS. Ministri Abrashi u prit nga Kryesuesi i Bordit të Drejtorëve të    INFRAKOS-it z. Enis Berisha dhe nga UD i Kryeshefit Ekzekutiv z. Xhevat Ramosaj së bashku me stafin e lartë menaxhues të INFRAKOS-it.
(Shqip) Me datën 30.06.2020 Bordi i Drejtorëve i Infrastrukturës së Hekurudhave të Kosovës ShA – INFRAKOS së bashku me zyrtarët e lartë të kompanisë vizituan punishten e stacionit Hekurudhor Miradi në të cilën po vijon rehabilitimi dhe modernizimi i fazës së parë të Linjës së 10-të Hekurudhore (Fushë Kosovë – Hani i Elezit).
Informata për Infrakos